Har du spørgsmål? Ring idag på

Værft

Værftet hører til lystbådehavnen, hvilket er ensbetydende med at De har mulighed for en allround service. Hos mange af vores udenlandske kunder er dette et meget populært koncept.

En liggeplads til om sommeren, opbevaring om vinteren og løbende servicering af Deres båd. Alt dette samlet et sted med kun en kontaktperson, som påtager sig hele ansvaret, og som garanterer for en problemløs afvikling af alt arbejdet.
Hos os er næsten alt muligt, så hvis De søger en professionel partner til at servicere Deres båd på en tilfredsstillende måde, er De kommet til det rigtige sted.
Det ville glæde os meget at se Dem til en besigtigelse af vores anlæg. Ring i forvejen, så skal vi nok være der til at byde Dem velkommen.

Vores værft kan næsten udføre alle former for reparationer på Deres båd. I de seneste år har vi fået et godt ry inden for renovering af gamle nedslidte teakdæk, eller hvis det er nødvendigt, et helt nyt teakdæk. Vi udfører således alle former for bådebyggerarbejde. Om det er i træ eller glasfiber, så er vi den rigtige partner for Dem.
Hvis De har problemer med Deres motor er det ingen hindring for os. Vi er autoriseret Yanmar forhandler.
Så ligegyldigt hvilket problem De skulle have, så løser vi det. Vi står altid til rådighed og service hos os er ikke bare noget vi snakker om. Til at løse enhver opgave har vi vores værftsmedarbejdere og værft manager Anders Dahl, som ved hvad det drejer sig om.
Hvis Deres båd skal ud af vandet har vi en ny 35 tons travelift, årgang 2003. Til transporten på land har vi ligeledes noget af det bedste der kan fås i dag.

Så hvis De ikke ved hvor De skal lægge Deres båd hen til reparation så er vi til hver en tid et brugbart alternativ.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.


Dansk


Over 75 synes godt om os på Facebook


Augustenborg Yachthavn I/S - Langdel 6, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 74 47 15 62
info@ayh.dk