Har du spørgsmål? Ring idag på

Lystbådehavn

Den alsiske perle er hvad fritidssejlere ynder at kalde Augustenborg Yachthavn. Lystbådehavnen ligger langt væk fra de store byer. Dens naturlige beliggenhed i Augustenborg fjord gør at den er et popurlært tilflugtsted ved dårlig vind og vejr. Samtidig med er havnen placeret på et af de mest attraktive steder i Jylland.

Øen Als er et godt udgangspunkt for nogle af de flotteste sejlture i det sydfynske øhav. Udover det er der talrige muligheder for weekend eller endagsture i de mange fjorder, bugte og vige i Sundet, Lillebælt og Flensborg fjord.
Vores lystbådehavn har alt hvad der findes af moderne bekvemligheder. For børnene har vi en stor anlagt legeplads udstyret med legeredskaber fra den anerkendte danske producent Kompan. For de helt små har vi indrettet 2 små sandkasser. Hele legepladsen er anlagt på et tæppe af sand, så de små ikke kommer til skade.

Udover det har vi to lamaer gående på nogle af vores grønne områder. Det er ren hygge.

På havnens område er der også en tilhørende skov, hvor vi har indrettet en rigtig fin grillplads efter alle kunstens regler.  Fra grillpladsen har De et flot blik udover havnens område. Mange af vores gæstesejlere benytter også grillpladsen som frokost sted.

Ved siden af vores sanitære bygninger har vi for nylig indrettet et vaskehus. Samtidig hermed har vi installeret en tømningsstation til de af vores sejlere, som har et kemitoilet om bord. På den anden side af havnen ved den store kajmur er der indrettet et tømningsanlæg til fækalietanke.

Til havnen hører der også et topmoderne værft, som kan være behjælpelig med at udbedre flere af de ubehagelige ting der kan ske undervejs i Deres ferie. Vi har en splinterny travelift som indtil videre er helt enestående for Nordeuropa. Som sagt vil vi gerne være med i forreste række hvad også er kendetegnende for hele vores havn.

I nærheden af havnen er der en udstyrsbutik, som ligger inde med fendere, tovværk, bolte osv.

Vi ønsker Dem en god ferie og glæder os til Deres besøg.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.


Dansk


Over 75 synes godt om os på Facebook


Augustenborg Yachthavn I/S - Langdel 6, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 74 47 15 62
info@ayh.dk