Har du spørgsmål? Ring idag på

Udendørs opbevaring

Vi kan også tilbyde udendørs opbevaring. Her er der dog nogle ting, som de skal huske at tage højde for.
De fleste fordele er åbenlyse. De kan selv vælge hvornår De vil ud af og i vandet. Ved hal opbevaring er der en naturlig begrænsning.
De både der kommer først ud af vandet kommer til at stå bagerst i hallen og kommer derfor også senere i vandet. Udenfor kan båden blive stående med mast på, dette er ikke muligt i en hal.
Ved reparationer og forårsklargøring er De afhængig af vejret, men det problem kan løses ved lidt fleksibilitet.
Prisen spiller også en rolle. Prisen for hal opbevaring er næsten 3 gange så høj. Hvis disse faktorer ingen rolle spiller så må det i sidste ende være et spørgsmål om smag og behag.
Men en ting er i hvert fald sikker ved hal opbevaring. Deres båd er bedre beskyttet og udsættes langt mindre for vind og vejr, hvilket i sidste ende kan få indflydelse på salgsprisen den dag båden eventuelt skal sælges. Erfaringsmæssigt får sælger altid en bedre pris for en båd der altid har stået indenfor.

Men det er jo udendørs opbevaring det drejer sig om. Som sagt tidligere kan en båd stå med mast på, men der er 3 ting der skal tages højde for. Det er bådens vægt, dybdegang og mastens længde, som afgør om det er muligt. Hvis masten lægges skal den enten placeres på båden eller i mastereolerne. Opbevaring af mast afregnes pr. meter.De master, som ikke lægges skal af sikkerhedshensyn i hvert fald efterses hvert 5 år for slidskader på riggen.

Vinteropbevaringslejen er på 109,55  DKK pr. m² excl. moms. Opbevaringsarealet bliver udregnet på flg. måde (l.o.a. + 1 m x bredde + 0,5 m).

Udover vinteropbevaringslejen er der udgifter til leje af bådestativ, optagning/ søsætning, afriggning/ riggning og højtryksrensning. Priserne for disse arbejder kan ses på de næste sider.

Ved vinteropbevaring uden for, er lagring af masterne i reolerne ikke en del af vinterlejen.

Vores værft, som har til huse i den gamle hal, som vi ynder at kalde den, kan næsten udføre alle reparationer i såvel glasfiber som træ. De kan selvfølgelig selv udføre de nødvendige reparationer og vi står gerne til rådighed med gode råd. Hvis De ikke har det rette håndelag står vores medarbejdere på spring for at være Dem behjælpelig.
Vi er Deres garanti for at arbejdet bliver udført efter de bedste bådebyggertraditioner.

Er De interesseret i et uforpligtende tilbud på udendørsopbevaring så skal De bare sende os Deres båddata, så vil De indenfor et par dage modtage et tilbud.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.


Dansk


Over 75 synes godt om os på Facebook


Augustenborg Yachthavn I/S - Langdel 6, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 74 47 15 62
info@ayh.dk