Har du spørgsmål? Ring idag på

Vinter opbevaring

Vores havn/værft kan tilbyde Dem det mest sikre, nyeste og moderne Boot-Handling-Equipment, der findes inden for den maritime branche. Vores travelift, der kan løfte op til 35 tons, er købt i 2003 og udstyret med den nyeste teknik. For eksempel noget så usædvanligt som radiostyring, hvilket giver et enestående overblik ved optagning/søsætning af bådene. Til transporten på land, har vi en 20 tons Knijpstra bådvogn, som er Deres garanti for et sikkert transport forløb på land.

Alle skibe der overvintrer hos os, lagres i vores Knijpstra-bådestativer der er varmegalvaniseret og produceret i Holland. Så De behøver ikke være nervøs for at nogle af bådene for eksempel står i faldefærdige, hjemmelavede træstativer. Hos os er kun det bedste godt nok. Så Deres båd er i sikre hænder hos os.

Til at udføre de forefaldne reparationer på Deres båd har vi kvalificerede medarbejdere. Til de reparationer, som vores medarbejdere ikke selv kan udføre, har vi engageret anerkendte firmaer, som er specialister inden for deres fag. F.eks. har vi til Deres sejl indgået en samarbejdsaftale med Elvstrøm Sails. Deres samtalepartner er maskiningeniør Anders Dahl, som siden sine barndomsår har været beskæftiget med den maritime branche.
Vores værksted er autoriseret Yanmar forhandler, men har også indgående kenskab til andre bådmotorer, såsom Volvo Penta og Bukh. Alle reservedele er til rådighed indenfor 1-2 dage efter modtagelsen af Deres ordre.
De kan til en hver tid spørge om priser via mail.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.


Dansk


Over 75 synes godt om os på Facebook


Augustenborg Yachthavn I/S - Langdel 6, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 74 47 15 62
info@ayh.dk