Har du spørgsmål? Ring idag på

Om os

Idyl, ro, rekreation og afspænding.

Velkommen til vores hjemmeside, hvor De kan se hvad vi har at tilbyde. Vi har alt fra en liggeplads til vinteropbevaring af Deres båd, plus de nødvendige service arbejder eller ny installationer. Vi vil gerne invitere Dem med på en rundvisning i vores univers, således at De kan få et indtryk af, hvad vi har at tilbyde Dem.
Det der er kendetegnende for vores lystbådehavn er dets beliggenhed i idylliske omgivelser ved Augustenborg fjord. Der er en flot udsigt over på byens vartegn, Augustenborg slot, hvor slotshaven nærmest indbyder til en romantisk aftenstur.

Vi har selvfølgelig vores egen lille skov, hvor vi har indrettet en hyggelig grillplads med udsigt ud over havnen. Efter kundernes udsagn et perfekt sted at tilbringe på en lun sommer aften, inden aften kaffen indtages ombord på båden.

Hos os sætter vi naturen i højsæde. På hele vores område er de grønne områder sat i centrum. Alt dette giver en god atmosfære, som skal være med til, at De føler Dem vel til pas hos os.
Det vigtigste for os er Deres velbefindende. Dette sørger vores havnemanager Anders for, som næsten altid er i godt humør, om det så er om morgenen ude på broerne eller på et hvilket som helst andet tidspunkt i løbet af dagen. Det er en af de ting, som vores gæster, så godt kan lide. Hvis der opstår et problem bliver det løst.

De praktiske arbejdsopgaver på Deres skib kan De roligt overlade til os. Vores tilhørende værft kan håndtere de fleste arbejdsopgaver.

Hvis De har fået appetit på mere så er De velkommen til at følge os på de næste sider. Der er tilstrækkelig med informationer om hvad vi har at tilbyde Dem.

Vi glæder os til at høre fra Dem.

Peder K. B. Dahl & Anders Dahl

AUGUSTENBORG YACHTHAVN

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.


Dansk


Over 75 synes godt om os på Facebook


Augustenborg Yachthavn I/S - Langdel 6, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 74 47 15 62
info@ayh.dk